Hier is hoe je Gorillas Promo Code nu kunt krijgen:

Gorillas Coupon Gorillas Promo Code Gorillas Coupon Gorillas Promo Code

  1. Download de app hier
  2. Onder Coupons, voer de coupon code BLL725656 in
  3. Ontvang direct 10€ starttegoed!

Promo Code

BLL725656

Wat is Gorillas Groceries en hoe kom ik aan de Gorillas promo code voor 10 €?

Gorilla’s Groceries is een nieuw bezorgbedrijf voor eten en drinken dat alles wat je hartje begeert aan je deur levert tegen bijna supermarktprijzen. Gorillas garandeert altijd levering in minder dan 15 minuten, vaak zelfs minder dan 10 minuten. Dit maakt Gorillas een echte concurrent voor bestaande bezorgdiensten. Gorilla’s kunnen alles, van gewone supermarkt artikelen tot speciale verzoeken, direct bij u afleveren! Met de Gorillas promo code, ontvangt u direct een 10€ voucher. Met deze bonus voor nieuwe klanten kunt u meteen beginnen met winkelen!

Waar levert Gorillas overal?

Gorillas levert in Duitsland in Berlijn, Bremen, Keulen, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, München en Stuttgart – dus alle grote Duitse steden zijn gedekt en u kunt de Gorillas promo code voor 5€ toepassen als een nieuwe klant in een van deze steden. Afgezien daarvan levert Gorillas ook in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Kijk maar eens op de Gorilla’s website voor meer informatie!

Wanneer zijn de Gorillas open?

De openingstijden van de Gorillas zijn momenteel tussen 9.00 en 24.00 uur. Hier veranderen de tijden echter nogal van dag tot dag. Uiteraard hangt Gorillas af van de huidige ordersituatie. Op zaterdag, bijvoorbeeld, is Gorillas vaak tot 2 uur ‘s nachts open! Kijk maar eens op de app – hier kun je meteen zien of Gorillas bij jou bezorgt en of er openingstijden zijn. Mocht de bezorgdienst op dit moment gesloten zijn – geen paniek, u kunt hier zelfs pre-orderen. Op zondag is Gorillas meestal de hele dag open, wat goed is voor alle bankzitters. En, de meeste supermarkten zijn gesloten op zondag – maar Gorillas is open!

Wat zijn de bezorgkosten voor Gorillas Groceries?

In het begin was de levering van Gorillas helemaal gratis! Een oorlogsverklaring aan alle reeds gevestigde bezorgdiensten. Momenteel (vanaf april 2021) kost de levering 1,80 € – wat echt supergoedkoop is als je de leveringstijd van minder dan 10 minuten in aanmerking neemt. Leveringskosten zijn natuurlijk onder voorbehoud. Maar met de Gorillas voucher of Gorillas promo code die hier beschikbaar is, kunt u deze bezorgkosten gemakkelijk overslaan en meer bestellen.

Zijn er nog andere coupons?

Je bent welkom op de Wolt coupon pagina. Er is een coupon code waarmee je £6 korting krijgt! Wolt is als Lieferando een restaurant of snack bezorgservice. Hier kunt u alles bestellen wat uw honger begeert. Van pizza tot sushi tot de Duitse keuken.